Van der Meyde brengt gerucht over 'Ajax-target van 15 miljoen': Een mooie club

Van der Meyde brengt gerucht over 'Ajax-target van 15 miljoen': "Een mooie club"

Gepubliceerd: dinsdag 12 juni 2018 om 22:30di 12-06-2018 om 22:30

Timothy Fosu-Mensah weet nog niet waar hij komend seizoen speelt. De Nederlander in dienst van Manchester United heeft in ieder geval een wens: speelminuten maken. Wellicht besluit de club dat hij dat beter (op huurbasis) ergens anders kan doen. 

"Ik heb nu geen aanbiedingen ontvangen", zegt Fosu-Mensah in een aflevering van Bij Andy in de Auto. "Ik houd natuurlijk al mijn opties open. Ik vind de Premier League echt fijn. Ik heb afgelopen seizoen in de Premier League gespeeld...het liefst speel ik gewoon daar. Maar je weet het nooit."

Volgens Van der Meyde is Ajax geïnteresseerd in de diensten van Fosu-Mensah, die 15 miljoen euro zou moeten kosten. De Oranje-international wil daar niet op reageren, maar: "Ajax is ook echt gewoon een mooie club", aldus Fosu-Mensah, die na de zomerstop aansluit bij de hoofdmacht van Manchester United.

Of hij komend seizoen opnieuw verhuurd gaat worden? "We moeten duidelijke afspraken gaan maken. Ik heb nog een contract tot 2020 met een optie voor een extra jaar. Veel spelen is belangrijk, dus ik moet keuzes gaan maken."

Bekijk het gesprek tussen Van der Meyde en Fosu-Mensah vanaf 9.35 in de onderstaande video

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws