Update: 'Tsjechische club heeft zich nog niet gemeld bij PSV voor Gudmundsson'

Update: 'Tsjechische club heeft zich nog niet gemeld bij PSV voor Gudmundsson'

14-06-2018 13:23
13

Albert Gudmundsson kan PSV deze zomer de rug toekeren. De IJslandse aanvaller staat in de belangstelling van Slavia Praag, de nummer twee van Tsjechië. Dat meldt het Tsjechische Dénik Sport.

De twintigjarige Gudmundsson heeft nog een contract tot de zomer van 2019 in Eindhoven. Momenteel bereidt hij zich met IJsland voor op het WK. Zaterdagmiddag staat de eerste wedstrijd tegen Argentinië op het programma.

Het voorbije seizoen kwam Gudmundsson tot negen optredens in de hoofdmacht van PSV, waarvan één als basisspeler. Voor Jong PSV maakte hij vijftien keer zijn opwachting in de Jupiler League. Daarin scoorde hij negen keer.

De Eredivisie-kampioen wil graag verder met Gudmundsson, zo werd al in april gemeld. De vleugelaanvaller kan voor meerdere seizoenen bijtekenen, maar moet nog om tafel met PSV.

Update 13.23: Slavia Praag heeft zich nog niet bij PSV gemeld voor Gudmundsson, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. De international van IJsland is nog altijd met PSV in gesprek over een nieuwe verbintenis. Het huidige contract van Gudmundsson loopt in de zomer van 2019 af.