'Uitblinker Golovin direct al dichtbij transfer: zaakwaarnemers bereiken akkoord'

'Uitblinker Golovin direct al dichtbij transfer: zaakwaarnemers bereiken akkoord'

Gepubliceerd: donderdag 14 juni 2018 om 23:22do 14-06-2018 om 23:22

Aleksandr Golovin lijkt na één WK-wedstrijd al een transfer te hebben afgedwongen. De spelmaker van CSKA Moskou wordt al langere tijd gelinkt aan Juventus en is volgens Italiaanse media dichtbij een overstap naar De Oude Dame.

Terwijl Golovin met één rake vrije trap en twee fraaie assists de grote uitblinker was tijdens de WK-openingswedstrijd tussen Rusland en Saudi-Arabië, hebben zijn belangenbehartigers contact gehad met Juventus. Volgens Gianluca di Marzio is er zelfs al sprake van een persoonlijk akkoord en kan de Italiaanse landskampioen nu aan de onderhandelingen met CSKA Moskou beginnen. Golovin zelf hield zich overigens op de vlakte over een mogelijke transfer: de 22-jarige middenvelder kreeg na de wedstrijd tegen Saudi-Arabië vragen over Juventus, maar liet alleen weten 'vereerd te zijn' met de interesse.

Eerder op de dag meldde het Spaanse Marca al dat FC Barcelona zijn oog heeft laten vallen op Golovin. De Catalanen lijken echter te laat te komen. De WK-uitblinker heeft bij CSKA nog een contract tot de zomer van 2021. Zijn marktwaarde wordt geschat op achttien miljoen euro.

Poll

Jouw eerste indruk van Golovin?

(698 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws