Cambuur strikt 'sierlijke speler' met verleden in Europa League: Enorm gretig

Cambuur strikt 'sierlijke speler' met verleden in Europa League: "Enorm gretig"

Gepubliceerd: zondag 17 juni 2018 om 16:34zo 17-06-2018 om 16:34

Robin Maulun is komend seizoen speler van SC Cambuur. De formatie uit Leeuwarden laat zondag via de officiële kanalen weten dat Maulun (21) een éénjarig contract kan signeren bij de club. De middenvelder moet eerst nog medisch gekeurd worden. 

Technisch manager Foeke Booy omschrijft Maulun als een 'sierlijke speler'. "Technisch vaardig, een goed overzicht en prima pass. Hij heeft een zeer gedegen opleiding gehad bij Bordeaux en door omstandigheden daar zijn belofte niet weten in te lossen. Hij is enorm gretig om dat bij ons wel te doen", wordt hij geciteerd op het digitale thuis van Cambuur

Maulun meldde zich eind mei al in Leeuwarden. Toen trainde de clubloze speler enkele dagen mee bij Eerste Divisie-ploeg Cambuur. Blijkbaar maakte de Fransman een goede indruk op de technische staf. Maulien doorliep de gehele jeugdopleiding van Bordeaux en debuteerde op negentienjarige leeftijd namens de Ligue 1-formatie in de Europa League. Ook speelde hij diverse interlands voor vertegenwoordigende jeugdteams van Les Bleus. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws