Update: NAC Breda lijkt vertrek Angelino op te vangen met transfervrije Brit

Update: NAC Breda lijkt vertrek Angelino op te vangen met transfervrije Brit

20-06-2018 13:26
21

NAC Breda is na de komst van Pele van Anholt nog niet klaar op de transfermarkt. De club hoopt op de komst van Erik Palmer-Brown en Greg Leigh.

Dat meldt Voetbal International maandagavond. Palmer-Brown is een 21-jarige centrale verdediger uit Amerika die meerdere keren in verband is gebracht met Ajax en PSV, die volgens VI in een eerder stadium ook daadwerkelijk interesse hebben getoond. Toen koos hij echter voor Manchester City. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan het Belgische KV Kortrijk.

Ook aast NAC op Leigh. Leigh speelt al drie jaar in de League One waarvan de laatste twee jaar bij Bury. De 23-jarige linksback speelde in de jeugd van City en moet bij NAC de naar PSV vertrokken Angelino op gaan volgen. Dat hij komt is niet zeker, want hij moet zijn keuze nog maken. Ook Engelse clubs hebben belangstelling. 

VI schrijft dat NAC verder nog hoopt op een doelman, een rappe aanvaller en een spits. Er zullen nog spelers van City naar Breda komen, maar om welke spelers het gaat is niet duidelijk.

Update 20/6 13.26: Leigh lijkt inderdaad de opvolger te worden van Angelino in het Rat Verlegh Stadion. Volgens BN DeStem is de komst van de 23-jarige Brit 'aanstaande'. Leigh (23) is transfervrij. De afgelopen twee jaar speelde hij liefst honderd duels voor Bury.