DJ Jean komt met excuses aan Derksen: Voor ons stelt het helemaal niets voor

DJ Jean komt met excuses aan Derksen: "Voor ons stelt het helemaal niets voor"

18-06-2018 21:08
54

DJ Jean heeft in een openbare video zijn excuses aangeboden aan Johan Derksen. Derksen zei dat hij niet begreep dat de RTL-redactie de DJ uitnodigde bij het programma VI Oranje blijft Thuis, waarop hij besloot terug te slaan. Jan Engelaar, zoals de DJ heet, nam drie videos op, waarvan de laatste op maandag verschenen is.

DJ Jean ligt inmiddels behoorlijk onder vuur en mede daarom heeft hij besloten om zijn excuses aan te bieden aan Derksen. "Dat hele gebeuren met Johan Derksen is toch een beetje uit de hand gelopen", zegt hij in een video op zijn Facebook-pagina.

"Ik heb zaterdag op een feest iets van 'Kill Johan Derksen' geroepen. Uiteraard is dat totaal niet serieus bedoeld, dat zal iedereen hopelijk toch wel begrijpen. Ik heb het in een emotionele bui geroepen, omdat ik vert*ft was hoe hij mij wegzette. Onterecht, hij kent mij niet. Ik voelde me aangevallen."

"In een soort emotionele bui heb ik dat op een feest door de microfoon geroepen. Het publiek was super enthousiast. Ik heb me een beetje te ver laten gaan. Dat had ik niet mogen zeggen. Het is iets wat ik in de auto met mijn jongens zeg. Dat is ons dingetje. Voor ons stelt het helemaal niets voor, maar ik begrijp dat mensen het verkeerd opvatten. Ik had het niet moeten doen, daar bied ik mijn excuses voor aan."

"Derksen en ik zullen nooit goede vrienden worden, maar je kunt ook te ver gaan. Dat is in dit geval ook gebeurd. Dit mag en kan ik niet doen. Het was uiteraard niet zo bedoeld. Natuurlijk wil ik de man niet vermoorden. Iedereen zijn ding. Ik was niet blij met hem en voelde me geroepen om een reactie te geven. Die was wat heftig, maar wat ik dáár gedaan heb was onmogelijk. Dat kun je niet zeggen. Daar bied ik alsnog mijn oprechte excuses voor aan."

Bekijk ookDJ Jean vs Johan Derksen part 3: "Fuck Johan Derksen. I kill you"