'Het is goed dat je vandaag het contract ondertekent bij Feyenoord'

'Het is goed dat je vandaag het contract ondertekent bij Feyenoord'

19-06-2018 11:09
18

Denny Landzaat ondertekende maandag zijn contract bij Feyenoord. Hij komt over van AZ en gaat in Rotterdam-Zuid aan de slag als assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst.

"Dit is een heel mooie dag. Het is goed dat je vandaag (maandag, red.) het contract ondertekent. Over een week gaan we echt beginnen. Ik sta te trappelen", zegt Landzaat tegen Feyenoord TV.

Technisch directeur Martin van Geel deed de onderhandelingen met AZ en is blij dat het gelukt is Landzaat naar Feyenoord te halen. "Na zijn actieve carrière heeft hij jaren ervaring opgedaan bij AZ. Nu komt hij naar Feyenoord om de volgende stap in zijn carrière te zetten. Hij wordt onderdeel van de technische staf en gaat Van Bronckhorst ondersteunen waar nodig en mogelijk. Hij zal ook dicht bij de spelers staan om ze individueel te begeleiden."

Landzaat was blij met het belletje van Van Geel. "Ik was blij verrast. Het was iets waar ik voor wilde gaan en honderd procent achter stond. Als je kijkt naar de club Feyenoord, ik heb hier als speler gespeeld. Nu ben ik er trainer en kan ik iets toevoegen aan de successen van de afgelopen jaren. Daar heb ik heel veel zin in."