Rosheuvel verhuist in de Jupiler League: Een hardwerkende speler

Rosheuvel verhuist in de Jupiler League: "Een hardwerkende speler"

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 om 19:01do 21-06-2018 om 19:01

Telstar heeft Darren Rosheuvel gecontracteerd. De Witte Leeuwen hebben de middenvelder, die overkomt van SC Cambuur, weten te strikken.

"Darren is een speler met veel talent die een goede toegevoegde waarde is voor Telstar", zegt technisch directeur Piet Buter op de clubsite van Telstar. "Darren is een hardwerkende speler die allround inzetbaar is. Hij staat bekend om zijn geweldige linkerbeen en is een echte teamspeler. Wij zijn blij dat Darren voor Telstar gekozen heeft, en zich daarmee kan vinden in ons toekomstplan. Wij gaan een mooie tijd tegemoet met Darren."

Eerder op de dag maakte Telstar ook al de komst van Dylan Mertens bekend. Mertens tekent voor één seizoen met een optie nog een seizoen en komt over van FC Volendam. Buter: "Wij hebben Dylan de laatste weken veelvuldig bekeken", zegt hij over de aanvaller.

"De technische staf heeft meerdere wedstrijden bezocht en ik heb hem ook zien spelen. Wij zijn er van overtuigd dat Dylan de veelzijdige aanvaller is die wij zoeken, en die past bij de speelstijl die de trainer toe gaat passen op het elftal. Met zijn techniek, lengte en fysiek is hij een goede toevoeging aan de selectie. Hij is een echte 'winner' en daardoor niet altijd de makkelijkste, maar dat is juist wat wij zoeken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws