Sparta-versterking wil onder contract uit: 'Twente heeft zijn kop gek gemaakt'

Sparta-versterking wil onder contract uit: 'Twente heeft zijn kop gek gemaakt'

22-06-2018 14:08
97

Henk van Stee, technisch manager van Sparta, is woest. De donderdag gepresenteerde Xandro Schenk wil onder zijn contract uitkomen. Hij is vrijdag niet op komen dagen op het Kasteel.

Donderdag leek alles nog koek en ei: Schenk werd gepresenteerd door Sparta, dat hem overnam van Go Ahead Eagles. FC Twente lijkt echter roet in het eten te gooien. "Iederen was blij, die jongen zelf ook, totdat FC Twente belde met Xandro's vader en hem een aanbieding deed die veel hoger is dan onze aanbieding', aldus Van Stee tegenover RTV Rijnmond.

Sparta en Twente hebben elkaar donderdag kort gesproken, maar momenteel is er sprake van een radiostilte. "Zijn kop is gek gemaakt door FC Twente. Wij hebben gebeld met FC Twente en gevraagd waar ze mee bezig zijn, dit kunnen ze niet maken. Ze hebben achter de rug van de agenten van Schenk zijn vader benaderd", foetert Van Stee. Twente heeft volgens Van Stee beweerd dat Schenk niets heeft getekend.

Van Stee is ook teleurgesteld in Schenk. "Zij hebben hem gek gemaakt, aan de andere kant vind ik ook dat ie kloten moet hebben. Ik hoop dat hij tot bezinning komt in de komende dagen." Mocht dat niet zo zijn zou Sparta er een arbitragezaak van kunnen maken. "Dan ga ik er voor 99 procent vanuit dat wij in het gelijk worden gesteld."