Fortuna haalt in België vierde versterking op: 'Meer dan 100 duels ervaring'

Fortuna haalt in België vierde versterking op: 'Meer dan 100 duels ervaring'

22-06-2018 16:25
18

Fortuna Sittard heeft komend seizoen de beschikking over Ahmed El Messaoudi. De 22-jarige middenvelder komt op huurbasis over van KV Mechelen, meldt de Limburgse promovendus vrijdag.

"Ik heb de Eredivisie altijd al een interessante competitie gevonden vanwege de manier van voetballen en de sfeer. In Sittard is aan sfeer sowieso geen gebrek, heb ik gehoord", laat El Messaoudi weten op de clubsite.

De huurdeal stemt ook technisch directeur Mustafa Aztopal tevreden. "Ahmed is een fysiek sterke verdedigende middenvelder met meer dan honderd wedstrijden ervaring in de hoogste Belgische klasse. Hij past met zijn jeugdigheid, leergierige instelling en ambitie ook prima in de visie van de club."

El Messaoudi heeft nog een driejarig contract bij Mechelen, waarvoor hij het afgelopen seizoen negentien competitiewedstrijden speelde. De Marokkaan kon echter niet voorkomen dat de club degradeerde uit de Jupiler Pro League.

Fortuna versterkte de selectie eerder al met Alessandro Ciranni (MVV), Mark Diemers (De Graafschap) en Andrija Novakovich (Reading). Daar tegenover staat het vertrek van onder meer Perr Schuurs (Ajax).

No Poll