Tadic reageert op Ajax-geruchten: Eerst de handtekeningen, dan praten

Tadic reageert op Ajax-geruchten: "Eerst de handtekeningen, dan praten"

Gepubliceerd: zaterdag 23 juni 2018 om 00:07za 23-06-2018 om 00:07

Dusan Tadic heeft voor het eerst gereageerd op de berichten die hem aan Ajax linken. De aanvaller van Southampton en het Servische elftal is op dit moment echter niet bezig met een transfer. Tadic verloor vrijdagavond in de blessuretijd met 1-2 van Zwitserland.

De Telegraaf pakte donderdag groot uit met het nieuws dat Ajax maar liefst 17,1 miljoen euro wil betalen om Tadic naar Amsterdam te halen. "Ja, dat is leuk, maar zolang er nog niks getekend is, kan ik er gewoon nog niks over zeggen", laat de Serviër weten aan Voetbal International.

"Eerst de handtekeningen, dan praten. En er zijn nog geen handtekeningen. Tegelijkertijd ben ik bezig aan een WK en hebben we een nederlaag geleden die hard is aangekomen."

Tadic maakte vrijdag veel indruk in het Servische elftal, waar hij een van de uitblinkers was. Hij gaf na vijf minuten spelen de assist op doelpuntenmaker Aleksandar Mitrovic en ook daarna was hij bij vlagen de plaaggeest van de Zwitserse defensie. Rafael van der Vaart gaf aan gecharmeerd te zijn van Tadic, maar tegelijkertijd vindt hij het bedrag dat Ajax moet betalen erg veel.

Lees ookVan der Vaart begrijpt Ajax: "Maar zeventien miljoen euro is wel veel"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws