Tadic: Zij zijn voor mij een belangrijke reden geweest om voor Ajax te kiezen

Tadic: "Zij zijn voor mij een belangrijke reden geweest om voor Ajax te kiezen"

28-06-2018 00:00
165

Dusan Tadic laat na de WK-uitschakeling met Servië aan De Telegraaf weten dat hij staat te trappelen om aan de slag te gaan bij Ajax. De Amsterdamse club rondde zijn komst woensdag af.

"Ik hoorde vandaag dat het allemaal rond was. En daar ben ik ontzettend blij mee", aldus Tadic na de 2-0 nederlaag tegen Brazilië in gesprek met De Telegraaf. "Ajax hoort bij de vijftien, twintig grootste clubs van de wereld."

Wedden

Meer odds

De Servische international, die Ajax 11,4 miljoen euro kost, kon rekenen op meer interesse. "Er waren veel aanbiedingen en ik had verschillende mogelijkheden om een vervolgstap in mijn carrière te zetten. Maar het is altijd een droom van mij geweest om bij Ajax te spelen. Ik wil titels winnen en Champions League spelen, de club en ik kunnen elkaar helpen."

Voordat hij voor Ajax koos, sprak Tadic met assistent-trainer Alfred Schreuder. "Met hem en Henk Veldmate (hoofd scouting, red.) heb ik na mijn periode in Nederland altijd contact gehouden. Zij zijn voor mij een belangrijke reden geweest om voor Ajax te kiezen. De trainer heb ik nog niet gesproken, maar Schreuder heeft me goede dingen over hem verteld."