Update: 'PSV-transfer De Wijs ketst af; verdediger blijft vooralsnog in Eindhoven'

Update: 'PSV-transfer De Wijs ketst af; verdediger blijft vooralsnog in Eindhoven'

29-06-2018 19:49
42

Jordy de Wijs verlaat PSV mogelijk voor een buitenlands avontuur. Het Italiaanse Perugia hoopt de 23-jarige verdediger weg te plukken uit Eindhoven.

Dat meldt Gianluca Di Marzio donderdag. De Wijs beschikt bij PSV over een doorlopend contract, maar mag vertrekken. Op dit moment lijkt een overstap naar de Serie B het meest reëel. Perugia zou al een akkoord hebben bereikt met PSV over de transfersom.

Het lijkt niet aannemelijk dat De Wijs donderdag al zijn handtekening zet in Italië, omdat hij nog tot een persoonlijk akkoord zou moeten komen. De verdediger stond in de middag nog op het trainingsveld bij PSV. Op De Herdgang leidde de nieuwe trainer Mark van Bommel zijn eerste oefensessie.

De Wijs werd in het seizoen 2016/2017 en 2017/2018 door PSV uitgeleend aan Excelsior. Eerder gaf de verdediger nog in een interview met het Eindhovens Dagblad aan graag naar de Engelse Championship te willen.

Update 16.32: PSV onderhandelt met Perugia over de transfer van Jordy de Wijs. Dat bevestigt De Telegraaf. De club uit de Serie B wil het salaris van De Wijs overnemen en is bereid afspraken te maken over een doorverkooppercentage. Over de transfersom is nog geen akkoord gesloten.

Update 29.6 19.49: De transfer van De Wijs naar Perugia is vooralsnog afgeketst. Beide clubs zijn er in de gesprekken over een overgang niet uitgekomen, meldt het Eindhovens Dagblad. De Wijs blijft voorlopig bij PSV, maar staat open voor een transfer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s