Update: 'Boca Juniors bereikt akkoord en kan ruim baan geven aan Magallán'

Update: 'Boca Juniors bereikt akkoord en kan ruim baan geven aan Magallán'

01-07-2018 16:53
69

Boca Juniors hoopt op korte termijn de transfer van Carlos Izquierdoz af te ronden, meldt het Argentijnse Olé. Wanneer de 29-jarige verdediger daadwerkelijk overkomt van het Mexicaanse Santos Laguna, kan Lisandro Magallán (foto) Boca Juniors inruilen voor Ajax.

Volgens Leandro Contento, Boca-watcher namens Olé, ligt er in Buenos Aires een driejarig contract klaar voor Izquierdoz. Bovendien lijkt er vooruitgang te zitten in de onderhandelingen tussen Boca Juniors en Santos Laguna. De Argentijnse topclub heeft naar verluidt voor de derde keer een bod neergelegd in Mexico. Dit zou in de richting komen van de vraagprijs die Santos Laguna in gedachten heeft. Contento verwacht dat beide clubs uiterlijk dinsdag een akkoord kunnen sluiten.

Het zou de ontknoping zijn van een al maanden voortdurende transfersoap. Ajax heeft al een akkoord met Boca Juniors over de overgang van Magallán en heeft de verdediger zelfs al medisch gekeurd. Boca wil Magallán echter pas vrijgeven, wanneer het een vervanger heeft aangetrokken. De Telegraaf en Argentijnse media berichtten onlangs dat Cristian Zapata van AC Milan naar Buenos Aires zou verkassen, maar Boca lijkt zijn vizier dus verlegd te hebben naar Izquierdoz.

Update 16.53: Lisandro Magallán lijkt eindelijk zijn gewenste transfer naar Ajax te krijgen van Boca Juniors. De Argentijnse kampioen heeft volgens TyC Sports een definitief akkoord bereikt met Santos Laguna over de komst van Carlos Izquierdoz. Zondag zouden de laatste puntjes op de i zijn gezet.