'Vitesse is eruit met Chelsea: centrale verdediger wordt vijfde zomeraanwinst'

'Vitesse is eruit met Chelsea: centrale verdediger wordt vijfde zomeraanwinst'

Gepubliceerd: maandag 2 juli 2018 om 07:14ma 02-07-2018 om 07:14

Vitesse krijgt de beschikking over een talentvolle verdediger van Chelsea. Jake Clarke-Salter, een twintigjarige centrumverdediger, moet alleen nog een medische keuring doorstaan in Arnhem.

Dat meldt de Gelderlander. Vitesse huurt Jake-Salter komend seizoen van Chelsea. De Engelsman, die vorig jaar met Engeland O20 wereldkampioen werd, sluit zo snel mogelijk aan bij Vitesse en gaat ook mee op het trainingskamp in Oostenrijk.

Jake-Salter wordt na Rasmus Thelander, Khalid Karami, Max Clark en Oussama Darfalou de vijfde nieuweling in de selectie van trainer Leonid Slutsky. Ook Thelander is een centrale verdediger. De twee moeten het vertrek van Matt Miazga (terug naar Chelsea) en Guram Kashia (San José Earthquakes) opvangen.

Clark-Salter maakte afgelopen seizoen deel uit van de Chelsea-selectie, maar maakte alleen minuten in de League Cup-wedstrijd tegen Nottingham Forest. Daarom werd hij voor een half jaar verhuurd aan Sunderland, waarmee hij naar League One degradeerde. Zijn contract loopt tot medio 2021.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws