'Transferstunt mogelijk: Chelsea bereid om WK-ster in Gelredome te stallen'

3 juli om 12:15

Vitesse gaat mogelijk stunten met de komst van Aleksandr Golovin. Het is mogelijk dat Chelsea de uitblinker van Rusland komend seizoen in het Gelredome stalt. Voetbal International heeft dat vernomen uit Russische bronnen. 

Volgens diverse media is CSKA Moskou momenteel in onderhandeling met The Blues over een transfer van de 22-jarige Golovin. De aanvaller heeft een prima seizoen achter de rug in de Premjer Liga en doet het op het WK ook goed. Hij scoorde één keer en leverde twee assists af. Naast Chelsea is ook Juventus bereid om circa 20 miljoen euro op tafel te leggen voor Golovin. 

De uitstekende relatie van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich met Vitesse-trainer Leonid Slutsky levert de Arnhemmers nu mogelijk een buitenkansje op. Wanneer de Premier League-grootmacht beslist om Golovin éérst een jaar te laten acclimatiseren, dan is het goed mogelijk dat Vitesse de beschikking krijgt over de stilist. 

Vitesse kreeg de afgelopen jaren tal van keren de beschikking over grote talenten van Chelsea. In 2017/18 was bijvoorbeeld Mason Mount de grote uitblinker in Arnhem.