'Pellè verkocht me een klap, dus het was me aardig gelukt om hem kwaad te krijgen'

'Pellè verkocht me een klap, dus het was me aardig gelukt om hem kwaad te krijgen'

Gepubliceerd: dinsdag 3 juli 2018 om 12:27di 03-07-2018 om 12:27

In april 2009 kregen Lasse Nilsson (Vitesse) en Graziano Pellè (AZ) het tijdens een Eredivisie-duel flink aan de stok met elkaar. Pellè verkocht de Zweedse aanvaller zelfs een klap. Bijna tien jaar later herinnert Nilsson zich het incident nog aardig, blijkt in een interview met VICE Sports. 

Op een foto van de wedstrijd is goed te zien hoe Pellè uithaalt naar zijn tegenstander. "Haha, dat kan ik me nog wel herinneren ja. Ik weet niet meer precies hoe het ging, maar ik haalde in ieder geval echt het bloed onder zijn nagels vandaan", blikt Nilsson terug.

"Hij verkocht me een klap, dus het was me aardig gelukt om hem kwaad te krijgen. Later hebben we het er nog eens over gehad. No hard feelings wat mij betreft. Als je van het veld stapt, dan is alles vergeven en vergeten."

Yakubu
Abubakari Yakubu, één van zijn oud-teamgenoten in Arnhem, overleed enkele maanden geleden. Nilsson schrikt van dat nieuws. "Pfoe, dit komt als een shock voor me man. Ik wist het nog niet en schrik echt enorm van dit nieuws. Yakubu was een fantastische guy. Hij was een van de grappigste spelers met wie ik ooit heb samengespeeld."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws