Update: 'City-aanwinst van 65 miljoen ondergaat binnen 48 uur medische keuring'

Update: 'City-aanwinst van 65 miljoen ondergaat binnen 48 uur medische keuring'

Gepubliceerd: zondag 8 juli 2018 om 15:35zo 08-07-2018 om 15:35

Riyad Mahrez maakt definitief de overstap van Leicester City naar Manchester City. Volgens The Sun, The Telegraph en Sky Sports hebben beide clubs een akkoord bereikt over de stilist. Manchester City betaalt circa 65 miljoen euro voor de Algerijn. 

Het is de bedoeling dat Mahrez (27) binnen enkele dagen medisch gekeurd wordt in Manchester. Zijn nieuwe club hoopt de linkspoot vervolgens snel te presenteren. 

Afgelopen januari was Mahrez ook al dichtbij een overstap naar The Citizens. Toen een transfer afketste, gooide de international zijn kont tegen de krib en kwam hij uit onvrede niet opdagen tijdens een training. Later konden beide partijen weer met elkaar door een deur, maar Mahrez kreeg enkele maanden geleden naar verluidt wél de belofte dat Leicester na afloop van het seizoen sowieso zou meewerken aan een toptransfer.

Mahrez wordt de eerste grote zomeraanwinst voor City en manager Pep Guardiola. De kampioen van Engeland hoopt op korte termijn ook de komst van controleur Jorginho (SSC Napoli) af te ronden. 

Update 8/7 15.35: De kans is klein dat de transfer van Mahrez zondag nog wordt beklonken, maar Daily Mail wél dat het afronden van de transfer nabij is. Volgens het Engelse medium wordt de Algerijnse vleugelspeler binnen 48 uur medisch gekeurd bij Manchester City, waarna de handtekeningen gezet kunnen worden. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Mahrez een goede versterking voor City?

(2432 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws