Update: VVV weet genoeg en stuurt middenvelder terug naar Duitsland

Update: VVV weet genoeg en stuurt middenvelder terug naar Duitsland

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 14:16wo 11-07-2018 om 14:16

VVV-Venlo heeft een middenvelder van Werder Bremen op proef. Idrissa Touré traint vanaf vrijdag tien dagen mee met de eredivisionist. Dat melden de twee betrokken ploegen via de officiële kanalen.

Werder Bremen meldt dat Idrissa een korte pauze neemt tijdens de voorbereiding om bij VVV op proef te kunnen. VVV laat via de website weten dat de technische staf na de proefperiode van tien dagen zal beoordelen of Touré een aanwinst zou kunnen zijn voor de club.

Touré is in het bezit van een Duits paspoort en werd geboren in Berlijn. De middenvelder speelde in de jeugdopleiding onder meer voor RasenBallsport Leipzig en Schalke 04. Vorig jaar maakte hij de overstap van Gelsenkirchen naar Bremen. Bij Werder Bremen zit hij sinds dit seizoen in principe bij de A-selectie. Touré heeft bij de Duitse club nog een contract tot medio 2021.

Update 11/7 14.16: Touré gaat niet aan de slag in Venlo. VVV laat woensdagmiddag weten dat de middenvelder is teruggekeerd naar Bremen. 'De technische staf ziet in hem niet de versterking die momenteel gevraagd wordt op zijn positie. De aanvallende middenvelder is daarom teruggekeerd naar zijn club Werder Bremen', valt te lezen op het digitale thuis van VVV. Zaterdag speelde Touré een halfuur mee in een oefenwedstrijd van de ploeg van trainer Maurice Steijn. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws