'Jansen biedt Jörgensen in Engeland aan; Feyenoord laat vraagprijs zakken'

'Jansen biedt Jörgensen in Engeland aan; Feyenoord laat vraagprijs zakken'

06-07-2018 15:39
53

Nicolai Jörgensen is opnieuw aangeboden bij Newcastle United. Zijn zaakwaarnemer Rob Jansen wil de Feyenoord-spits stallen in de Premier League, maar maakt vooralsnog weinig kans.

Het Engelse The Chronicle meldt dat Jansen, die sinds kort Jörgensens zaakwaarnemer is, zijn cliënt heeft aangeboden bij Newcastle, maar die zien hem niet meer als prioriteit nummer een. The Magpies wilden afgelopen winter ver gaan om Jörgensen naar Engeland te halen, maar waren niet van plan om de vraagprijs van naar verluidt twintig miljoen euro op tafel te leggen.

Jörgensen is nog wel in beeld bij Newcastle, maar alleen als andere spelers te duur zijn. OGC Nice-aanvaller staat bijvoorbeeld hoog op het verlanglijstje van de club. Jörgensen geldt momenteel als een goedkoper alternatief van een ander doelwit.

Na een matig WK ligt Jörgensen minder goed in de markt dan voorheen. Om die reden heeft Feyenoord besloten de vraagprijs naar beneden te halen. Hoeveel technisch directeur Martin van Geel nu voor Jörgensen vraagt, is niet duidelijk.