Ajax komt met bevestiging: contract van Huntelaar wordt verlengd

Ajax komt met bevestiging: contract van Huntelaar wordt verlengd

06-07-2018 15:09
75

Hij maakte het zelf al bekend, maar nu is het echt officieel: Klaas-Jan Huntelaar speelt ook het komende seizoen voor Ajax. Het contract van de spits is met één jaar verlengd, tot de zomer van 2019.

Dat communiceert Ajax vrijdagmiddag via de officiële kanalen. Nog voor het einde van het vorige seizoen vertelde Huntelaar aan de pers dat zijn contract naar alle waarschijnlijkheid verlengd zou gaan worden. De spits heeft vrijdagmiddag getekend.

Huntelaar vertrok vorig seizoen transfervrij bij Schalke 04 en keerde terug bij Ajax. Eerder kwam hij van 2006 tot 2008 al uit voor de Amsterdammers. Hij werd overgenomen van sc Heerenveen en debuteerde in de wedstrijd Ajax - NEC op 15 januari 2006. Daarna maakte hij de transfer naar Real Madrid. Verder speelde hij nog voor AC Milan en dus Schalke.

Vorig seizoen was Huntelaar goed voor dertien doelpunten in de Eredivisie. Zijn totaal staat nu op 131 doelpunten voor Ajax. Kampioen werd hij nog niet met de Amsterdammers. "Natuurlijk wil ik die titel heel graag op mijn lijstje bijschrijven", aldus The Hunter.