NAC maakt verwachte transfer bekend: 'Als een speler zo'n stap kan maken..'

NAC maakt verwachte transfer bekend: 'Als een speler zo'n stap kan maken..'

06-07-2018 15:35
5

Het is officieel: Nigel Bertrams vertrekt bij NAC Breda. De doelman verlaat de eredivisionist na één seizoen voor een avontuur bij het Deense FC Nordjsaelland. Daar tekent hij een contract voor vier jaar.

Bertrams kwam vorig seizoen transfervrij over, nadat hij overkwam van Willem ll. Bertrams begon als basisspeler, maar raakte mede door een blessure en een schorsing zijn plek onder de lat kwijt aan Mark Birighitti. Even later kreeg hij weer een basisplaats. 

Technisch directeur Hans Smulders op de clubsite van NAC. "Hij heeft het afgelopen jaar mooie stappen gezet in zijn ontwikkeling en kan nu de volgende stap in zijn carrière maken. Als een speler zo'n stap kan maken, zijn we altijd bereid mee te denken, mits ook aan onze voorwaarden wordt voldaan. Dat was hier het geval. Wij wensen Nigel heel veel succes met dit mooie avontuur."

Ook Bertrams zelf komt met een verklaring. "De club speelt in de top van de Deense competitie en begint binnenkort aan de voorronde van de Europa League. Voor mij is dat een kans die ik met beide handen aan wil grijpen. Ik wil iedereen bedanken voor de mooie tijd bij NAC en de ontwikkeling die ik hier heb mogen doormaken."