Routinier denkt na over 'transferultimatum': 'Ik vind het niet fair richting PEC'

7 juli om 23:13

Hij staat deze zomer open voor een nieuw avontuur, maar zeker niet ten koste van alles - en dus zit Bram van Polen, captain van PEC Zwolle, eraan te denken om zichzelf een transferultimatum op te leggen. 

De ervaren vleugelverdediger laat dat zaterdag weten aan dagblad de StentorOp dit moment is er overigens 'niets concreet', benadrukt Van Polen. "Als dat wel zo was, zou ik het ook zeggen. Er moet ook wel iets heel goeds voorbijkomen."

Het is geen geheim dat hij graag nog eens aan de slag wil gaan in een ver oord. "Het moet een mooi land zijn, met goede educatie voor de kinderen en waar mijn vrouw het goed heeft. Het moet ook echt een avontuur zijn. Maar ik ben er nu niet mee bezig en richt me volledig op PEC Zwolle. Als er iets komt, ga ik daar rustig naar kijken. Mijn hoofd staat op dit moment niet naar een transfer."

Een ultimatum voor zichzelf is een serieuze optie. "Ik vind het namelijk niet fair richting PEC Zwolle als ik op de laatste dag van de transferwindow ineens vertrek. Dus ja, zo'n ultimatum overweeg ik wel. Maar dat is iets om thuis eerst goed te overleggen."