'Dit is mijn derde seizoen bij PSV, ik wil er graag staan. Ik heb er zin in'

'Dit is mijn derde seizoen bij PSV, ik wil er graag staan. Ik heb er zin in'

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 12:30wo 11-07-2018 om 12:30

Mark van Bommel drukt als nieuwe PSV-trainer direct zijn stempel. Dat merkt Bart Ramselaar op tijdens de eerste dagen van het PSV-trainingskamp in Zwitserland. 

"Hij heeft direct een duidelijke visie, een manier waarop hij wil spelen. Hij benadrukt de speelwijze heel erg en daar trainen we nu ook al veel op. Daar komt veel arbeid bij kijken, dat merk je zeker op de training", zegt Ramselaar in gesprek met PSV TV. "Je hebt altijd fysieke inhoud nodig, maar met de manier waarop wij nu willen spelen heb je behóórlijk wat inhoud nodig."

In de eerste twee seizoenen maakte de dynamische middenvelder aardig wat minuten, maar een basisplaats over een heel seizoen wist hij nog niet te veroveren. "Dit is mijn derde seizoen, ik wil er graag staan. Ik heb er zin in", aldus Ramselaar.

PSV werkt twee oefenduels af in Zwitserland. Op 14 juli is Neuchatel Xamax de tegenstander (aftrap 15.00 uur), vier dagen later neemt de ploeg van Van Bommel het op tegen Galatasaray (aftrap 19.00 uur). Beide wedstrijden zijn live te zien op FOX Sports.

Poll

Wordt Ramselaar dit seizoen basisspeler?

(1098 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws