Wolters keert terug op Nederlandse velden: aanvaller aan de slag in Eerste Divisie

Wolters keert terug op Nederlandse velden: aanvaller aan de slag in Eerste Divisie

13-07-2018 17:05
42

Randy Wolters keert terug op de Nederlandse velden. De 28-jarige linksbuiten heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij NEC. Hij komt transfervrij over van het Schotse Dundee FC, waar zijn contract is ontbonden.

"Met Randy halen we opnieuw een speler binnen die perfect past in onze Bloedkuul", reageert technisch directeur Remco Oversier op de clubsite. "Randy is een échte explosieve linksbuiten met diepgang en een goede voorzet en beschikt daarnaast over een geweldige mentaliteit. Met zijn ervaring in zowel de Ere- als de Eerste Divisie brengt hij daarnaast meer senioriteit en balans op dat vlak in onze ploeg."

"Ik ben enorm blij om terug te zijn in Nederland", laat Wolters weten. "Ik heb NEC altijd al een mooie club gevonden en denk dat ik met mijn manier van spelen iets kan brengen wat men hier graag ziet. Ik kijk er naar uit om wedstrijden te spelen in de Goffert en om er samen met iedereen bij de club twee mooie seizoenen van te maken."

Met de komst van Wolters verzekert NEC zich van de nodige ervaring. De aanvaller speelde 170 duels in de Keuken Kampioen Divisie en 40 duels in de Eredivisie voor onder meer Go Ahead Eagles, ADO Den Haag en VVV-Venlo. Ook kwam hij tot zeven optredens in de Schotse Premier League. In totaal was Wolters goed voor 32 goals en 23 assists.