Update: 'Amrabat onderhandelt met club uit Saudi-Arabië over lucratief contract'

Update: 'Amrabat onderhandelt met club uit Saudi-Arabië over lucratief contract'

14-07-2018 20:54
34

Nordin Amrabat weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Zijn werkgever Watford is niet van plan om de aanvaller voor een vriendenprijs van de hand te doen. Amrabat onthult dat er interesse voor hem is. 

"Er zijn wel wat clubs. Ze zijn nu een beetje aan het onderhandelen", zegt Amrabat vrijdagavond bij VI Oranje Blijft Thuis. "Ik moet nog even kijken. Ik heb bij Watford nog een eenjarig contract en ze vragen een aardig bedrag. Ik moet even kijken of we eruit kunnen komen."

Wedden

Meer odds

Amrabat spreekt ook over het Marokkaanse elftal en verwacht dat spelers die een dubbele nationaliteit hebben en voor Marokko kunnen kiezen, dat ook doen. "Marokko doet het nu goed. Het is echt professioneel. Ze hebben echt een inhaalslag gemaakt. Ik denk ook dat de Belgische en Duitse Marokkanen ook allemaal voor Marokko kiezen."

Amrabat stipt wel een mogelijke minpunt aan: de Afrika Cup. "De Afrika Cup was altijd in januari. Villarreal wilde me twee jaar geleden huren van Watford. Ze zeiden: we willen je huren, maar dan mag je niet naar de Afrika Cup. Ik wilde naar de Afrika Cup, dus toen is dat niet doorgegaan. Clubs hielden er rekening mee. Nu is dat in de zomer.

Update 14/7 20.54: Het Marokkaanse Le 360 schrijft zaterdagavond dat Amrabat in onderhandeling is met Al-Nassr, een topclub uit Saudi-Arabië. Daar kan de routinier voor drie jaar tekenen. Al-Nassr moet nog wél een akkoord bereiken met Watford over een transfersom. Het contract van Amrabat in Londen loopt nog één jaar door.