'AS Roma laat vraagprijs voor Alisson zakken: 'bidding war' in Engeland op komst'

'AS Roma laat vraagprijs voor Alisson zakken: 'bidding war' in Engeland op komst'

14-07-2018 12:47
27

AS Roma-doelman Alisson Becker lijkt hard op weg naar de uitgang. Volgens The Sun hebben de Romeinen hun vraagprijs laten zakken en is er een 'bidding war' op komst.

Liverpool, Chelsea en Real Madrid hebben hun zinnen gezet op de eerste keeper van Brazilië. Mundo Deportivo meldde in juni al dat De Koninklijke persoonlijk rond was met Alisson, maar de regerend Champions League-winnaar zou niet willen voldoen aan de vraagprijs van tachtig miljoen euro. The Sun meldt echter dat de Giallorossi ook met een minder bedrag genoegen willen nemen. Gianluca di Marzio meldt dat Roma bereid is om voor een bedrag van zeventig miljoen euro zaken te doen.

Of Real Madrid nog steeds in de race is voor Alisson, is nog maar de vraag. De Madrilenen lijken hun vizier te hebben verlegd naar Chelsea-doelman Thibaut Courtois. Chelsea zou Alisson in dat geval juist als opvolger van de Belg binnen willen halen, terwijl ook Liverpool hard op zoek lijkt naar een nieuwe doelman. Beide Premier League-giganten lijken nu de strijd met elkaar aan te gaan.