'Manchester City woedend op 'onprofessioneel' Napoli na spraakmakende transfer'

'Manchester City woedend op 'onprofessioneel' Napoli na spraakmakende transfer'

14-07-2018 14:37
44

Manchester City is woedend over de situatie rond Jorginho. Wekenlang dacht de kampioen van Engeland zich te gaan versterken met de middenvelder van Napoli, tot Chelsea zich ermee bemoeide. Zaterdagmiddag maakte de Londense club de komst van Jorginho officieel.

Manchester City vermoedt dat Jorginho gedwongen is door zijn club, zo meldt de Daily Mail. Napoli-president Aurelio De Laurentiis zou de transfer van Jorginho naar City geblokkeerd hebben. Sterker nog: volgens de berichtgeving wilde Napoli Jorginho aan zijn contract tot 2020 houden als hij niet bij Chelsea zou tekenen. De houding van Napoli wordt door City gezien als onprofessioneel. De club heeft 'nog nooit meegemaakt dat een deal op deze manier afketst', aldus de Daily Mail. 

Wedden

Meer odds

Zaterdag presenteerde Chelsea Jorginho als nieuwste aanwinst. De middenvelder komt over voor 57 miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 65 miljoen euro. Jorginho bewandelt dezelfde weg als Maurizio Sarri, de trainer heeft eveneens Napoli verruild voor een avontuur bij Chelsea.