'Een geweldige speler, die kunnen we er heel goed bij hebben bij Feyenoord'

'Een geweldige speler, die kunnen we er heel goed bij hebben bij Feyenoord'

18-07-2018 07:07
108

Robin van Persie en Steven Berghuis hopen op de terugkeer van Jordy Clasie naar Feyenoord. De middenvelder zelf wil niets anders en aast op een hereniging met de club die hij in 2015 verliet voor de Premier League.

"Clasie, dat is kwaliteit, hoor", zegt Van Persie over zijn oud-ploeggenoot bij het Nederlands elftal in gesprek met het Algemeen Dagblad. Van Persie krijgt bijval van Berghuis. "Een geweldige speler, die kunnen we er heel goed bij hebben."

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Tonny Vilhena deze zomer nog gaat vertrekken bij Feyenoord. Karim El Ahmadi ís al weg en Fenerbahçe aast op Sven van Beek. Concurrenten Ajax en PSV hebben tot nu toe flink ingekocht, maar in Rotterdam-Zuid blijft het vooralsnog redelijk stil. Technisch directeur Martin van Geel (foto) haalde tot nu toe alleen Yassin Ayoub en de Colombiaan Luis Sinisterra.

Berghuis ziet desondanks geen probleem. "Maar toch geloof ik wel dat deze ploeg echt kan meedoen. We hebben voor Basel (oefenwedstrijd die met 0-5 gewonnen werd, red.) bij elkaar gezeten en nog eens duidelijk gemaakt wat er van welke speler wordt verwacht. En als Van Persie speelt, gaat het druk zetten meteen makkelijker. En Justin Bijlow durft als keeper op te bouwen, dat ziet er goed uit."

No Poll