Buitenspel: Van der Vaart krijgt ludieke aanbieding: 'Wij betalen wél!'

Buitenspel: Van der Vaart krijgt ludieke aanbieding: 'Wij betalen wél!'

18-07-2018 19:20
24

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Opvallende aanbieding voor Van der Vaart
Rafael van der Vaart kan alsnog een betaald contract tekenen in Denemarken - maar dat zou wel een carrièreswitch betekenen. De Deense bettingsite Odds.dk heeft Van der Vaart een publiekelijke aanbieding gedaan om aan de slag te gaan als 'expert writer'. De site haakt daarmee op ludieke wijze in op een aanbieding van Esjberg: Van der Vaart kon bij de Deense club tekenen maar zou geen salaris ontvangen.

'We zijn natuurlijk geen Real of Tottenham, maar we zijn ook geen Esbjerg. We kunnen je een basissalaris aanbieden, al zal dat natuurlijk niet genoeg zijn voor een extravagante levensstijl', valt er te lezen. 'Maar je lijkt ons iemand die dat niet nodig heeft. En het is publiek geheim dat Jutland een van de goedkoopste regio's van Denemarken is. Samen met het salaris van Estavana moet het meer dan genoeg zijn om ook nog een of twee keer per jaar naar Nederland te gaan.'

'Als je Deens leert, kunnen we het salaris verhogen omdat we dan geen geld kwijt zijn aan het vertalen van je artikelen. En je krijgt er gratis bakjes fruit en een seizoenskaart van Esjberg bij', luidt de aanbieding tot slot.