'Conte hekelt Chelsea en sleept oude werkgever voor de rechter'

'Conte hekelt Chelsea en sleept oude werkgever voor de rechter'

20-07-2018 09:22
21

Chelsea heeft Antonio Conte ontslagen, maar is nog niet van de Italiaan af. Conte gaat Chelsea voor de rechter slepen omdat hij vindt dat hij te laat op te hoogte is gesteld van zijn ontslag.

Dat meldt The Times. Conte kreeg relatief laat te horen kreeg dat hij de zak zou krijgen, waardoor hij extra inkomsten uit ander werk misloopt en de kans dat hij nog ergens anders aan de slag kon kleiner geworden is. Conte is van mening dat zijn carrière een flinke knauw heeft gekregen door Chelsea. Daar wil hij voor gecompenseerd worden. 

Wedden

Meer odds

Conte kreeg een ontslagvergoeding van ruim tien miljoen euro mee, maar dat is volgens The Times niet genoeg voor de Italiaan. Conte baalt van het feit dat Chelsea al een tijdje wist dat hij ontslagen zou worden, maar dat op het laatste moment pas meedeelde. Daardoor kon hij niet meer aan de slag gaan bij bijvoorbeeld Real Madrid en de Italiaanse bond.

Conte werd vorige week ontslagen door Chelsea. Hij is opgevolgd door Maurizio Sarri, die overkomt van SSC Napoli. Conte werd kampioen in zijn eerste jaar bij Chelsea. Vorig jaar werd hij slechts vijfde, maar wel won hij toen de FA Cup.