'United weigert dure Van Gaal-aankoop te laten gaan, extra jaar aanstaande'

'United weigert dure Van Gaal-aankoop te laten gaan, extra jaar aanstaande'

Gepubliceerd: zondag 22 juli 2018 om 12:19zo 22-07-2018 om 12:19

Manchester United is niet van plan om Louis van Gaal-aankoop Anthony Martial deze zomer te laten gaan en een transfer naar Tottenham Hotspur behoort zéker niet tot de opties. Dat schrijven The Guardian en de Telegraph zondag in Engeland. 

Martial heeft een moeizaam seizoen achter de rug met minder speelminuten dan gehoopt. De Fransman staat volgens eerdere berichtgeving open voor een vertrek bij United, maar de club uit Manchester wil daar niet aan denken. 

Tottenham Hotspur heeft Martial al geruime tijd op het lijstje met gewenste versterkingen staan. De aanvaller, die in 2015 voor zestig miljoen euro de overstap maakte naar United, zou voor manager Mauricio Pochettino een gedroomde aanwinst zijn. 

United wil Martial niet kwijt en heeft de optie om zijn contract, dat in 2019 afloopt, met een jaar te verlengen. De Spurs lijken daarom kansloos, maar kunnen The Red Devils met een sensationeel bod van bijna zeventig miljoen misschien toch op andere gedachten brengen, aldus de Telegraph. Toch lijkt de kans groot dat Martial ook dit seizoen nog onder Mourinho zal moeten knokken voor speelminuten. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws