Kippenvel bij Tadic: Ajax behoort tot de tien grootste clubs van de wereld

Kippenvel bij Tadic: "Ajax behoort tot de tien grootste clubs van de wereld"

23-07-2018 15:54
323

Dusan Tadic stond maandag voor het eerst op het trainingsveld bij Ajax. In Amsterdam jaagt de 29-jarige middenvelder Servië een langgekoesterde droom na.

Tadic is sinds zijn jeugdjaren groot fan van Ajax. "Ajax behoort tot de tien grootste clubs van de wereld. Iedereen kent de club", zegt hij tegen De Telegraaf. "Ik ben al sinds mijn jeugd supporter. Ik krijg kippenvel als ik denk aan alle grote spelers die hier hebben gespeeld. Je kan de shirts van de club ook overal krijgen."

Ook het feit dat hij bij de club terecht komt die Johan Cruijff voortbracht, doet Tadic meer dan goed. "Iedereen zei altijd wat een geweldige speler hij was. Op de PlayStation wilde ik altijd Cruijff zijn", zegt de aanvallende middenvelder met een glimlach.

Tadic stond maandag na een vakantie van twee weken voor het eerst op het trainingsveld van Ajax. De miljoenenaankoop trainde in afwachting van een werkvergunning nog voor zichzelf. Het lijkt erop dat de eerste wedstrijd tegen Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League nog te vroeg komt.