Update: NEC heeft beet en legt Belgisch talent voor vier seizoenen vast

Update: NEC heeft beet en legt Belgisch talent voor vier seizoenen vast

24-07-2018 21:07
83

NEC gaat zich versterken met Paolo Sabak. Het Belang van Limburg meldt dat de Nijmegenaren een akkoord hebben bereikt met KRC Genk over de transfer van de negentienjarige middenvelder. 

De Belg staat momenteel nog onder contract bij Genk, een club uit de Jupiler Pro League. De negentienjarige spelverdeler kwam uit voor meerdere jeugdelftallen van de Rode Duivels. Ook mocht hij vier keer opdraven in het eerste elftal van Genk. De aanvallend ingestelde Sabak wordt in België gezien als groot talent. Eerder stond hij onder contract bij KV Mechelen en Lierse SK. 

Zodra de transfer is afgerond mag Sabak zich de zesde zomeraanwinst van NEC noemen. Eerder wist de club uit de Keuken Kampioen Divisie al Gino Coutinho, Terry Sanniez, Josef Kvida, Tom Overtoom en Randy Wolters te strikken. Komend seizoen wil NEC opnieuw een gooi doen naar promotie.

Update 21.07: Sabak is komend seizoen inderdaad te bewonderen in De Goffert. De negentienjarige Belg tekent voor vier seizoenen in België, zo hebben de Nijmegenaren dinsdagavond bekendgemaakt via de officiële kanalen. "Ik ben heel trots dat ik wedstrijden voor NEC mag gaan spelen. Het is voor mij een groot avontuur en ik heb al veel goede verhalen gehoord over de trouwe supporters", laat de nieuwste aanwinst weten.