'Bayern-middenvelder bespreekt vertrek; interesse van Inter en Man United'

'Bayern-middenvelder bespreekt vertrek; interesse van Inter en Man United'

24-07-2018 13:30
15

Naast Internazionale is ook Manchester United geïnteresseerd in Arturo Vidal. Het Chileense medium El Mercurio meldt dat de zaakwaarnemer van Vidal op het vliegtuig naar Duitsland is gestapt om een vertrek van de middenvelder te bespreken. 

De 31-jarige Vidal staat open voor een vertrek uit München en heeft volgens recente berichtgeving een aantal opties. Fernando Felicevich, zaakwaarnemer van Vidal, is naar München afgereisd om de toekomst van zijn cliënt te bespreken met de clubleiding van Bayern.

Zondag meldde Corriere dello Sport dat Internazionale Vidal bovenaan het wensenlijstje heeft staan. Bayern vraagt 30 miljoen euro voor de Chileense middenvelder. Internazionale moet vermoedelijk eerst een speler verkopen voordat het de mogelijkheden heeft om Vidal te halen. 

United volgt Vidal al langer en lijkt nu toe te kunnen slaan, maar in Engeland heersen er ook twijfels over de fitheid van Vidal. Gevreesd wordt voor een Bastian Schweinsteiger-scenario. De Duitser kwam op leeftijd terug naar Manchester, maar bleek fysiek niet meer in staat om topprestaties te leveren.