'PSV bereikt akkoord, incasseert 11 miljoen en raakt derde basiskracht kwijt'

'PSV bereikt akkoord, incasseert 11 miljoen en raakt derde basiskracht kwijt'

24-07-2018 14:15
132

De transfer van Santiago Arias naar de Serie A is bijna over de streep. CalcioNapoli24 meldt dinsdagmiddag dat advocaten momenteel bezig zijn met het nodige papierwerk. Alleen de definitieve handtekening van Arias ontbreekt nog. 

De 26-jarige Arias zou in Napels een slordige 1,1 miljoen euro per seizoen gaan verdienen. PSV verlangde aanvankelijk vijftien miljoen euro voor de Colombiaan, die nog over een verbintenis voor één seizoen beschikt. Uiteindelijk zijn de twee topclubs uit Nederland en Italië het eens geworden over een transfersom van elf miljoen, meldt CalcioNapoli24

Wedden

Meer odds

Bij Napoli, dat afgelopen seizoen vice-kampioen van de Serie A werd en zich zo plaatste voor de Champions League, moet Arias waarschijnlijk de concurrentie aangaan met Elseid Hysaj. De Albanees wordt overigens al langere tijd gelinkt aan een vertrek uit Napels. 

Arias wordt de derde basiskracht van PSV die deze zomer vertrekt. Eerder raakte de kampioen Joshua Brenet (TSG Hoffenheim) en Marco van Ginkel (terug naar Chelsea) kwijt. Het verwachte afscheid van Arias werd al opgevangen met de komst van Denzel Dumfries.