Felle Premier League-strijd om Jahanbakhsh: Voor 200% met zijn hart gekozen

Felle Premier League-strijd om Jahanbakhsh: "Voor 200% met zijn hart gekozen"

26-07-2018 11:22
39

Leicester City heeft op het laatste moment geprobeerd Alireza Jahanbakhsh voor de neus van Brighton & Hove Albion weg te kapen. Dat onthult zaakwaarnemer Amir Hashemi. Jahanbakhsh had zijn keuze echter al gemaakt.

"Hij heeft voor 200% met zijn hart gekozen", verzekert Hashemi aan De Telegraaf. Jahanbakhsh wilde koste wat kost naar Brighton, dat het transferrecord breekt voor de Iraniër (25 miljoen euro). "We hebben Alireza uiteraard wel verteld dat Leicester City ook een optie was, maar het gevoel bij Brighton was zo goed voor ons allemaal."

Jahanbakhsh werd volgens Hashemi al drieënhalf jaar gevolgd door Brighton en informeerde bijna wekelijks. "Ook in de laatste weken zijn ze zijn zó respectvol met hem omgegaan. We zijn allemaal in de wolken met deze stap. Een jongensdroom van Alireza is uitgekomen en ik weet zeker dat zijn droom hier niet gaat eindigen."

Ook Max Huiberts, directeur voetbalzaken in Alkmaar, is blij met de recorddeal. "Alireza heeft alles in zich om ook in de Premier League te kunnen slagen. Wij wensen hem als mens en speler het beste toe bij zijn nieuwe club." Jahanbakhsh heeft voor vijf seizoenen getekend aan de Engelse zuidkust.