Monteiro hard op weg naar Heracles-uitgang: middenvelder gespot bij nieuwe club

Monteiro hard op weg naar Heracles-uitgang: middenvelder gespot bij nieuwe club

28-07-2018 12:43
23

Heracles Almelo houdt rekening met een vertrek van Jamiro Monteiro. De 24-jarige middenvelder is in gesprek met een andere club, bevestigt technisch directeur Mark-Jan Fledderus aan RTV Oost en TC/Tubantia.

Met welke club Monteiro spreekt wilde Fledderus niet zeggen, maar naar verluidt gaat het om het Franse Metz, dat speelt in de Ligue 2. Die verwachting is gebaseerd op een foto op social media, waarop Monteiro te zien is. Een fanaccount van Metz heeft de middenvelder gesignaleerd.

Monteiro heeft bij Heracles nog een contract tot 2020 en dus ontvangt de club een transfersom, maar ook over de hoogte van die som is niets bekend. De middenvelder heeft vorig seizoen niet onder stoelen of banken gestoken dat hij aast op een club die op een hoger niveau speelt. Fledderus laat aan de eerdergenoemde media weten dat Heracles er zo goed als uit is met de club.

Heracles heeft slechts één seizoen van Monteiro kunnen genieten. De Kaapverdische middenvelder werd in de zomer van 2017 overgenomen van SC Cambuur, waar hij een van de smaakmakers was. Ook in de Eredivisie ontpopte hij zich al snel tot uitblinker.