Gelukkige Clasie moedigt terugkeer van oude bekende aan: Is altijd welkom

Gelukkige Clasie moedigt terugkeer van oude bekende aan: "Is altijd welkom"

29-07-2018 18:50
70

Jordy Clasie zou het mooi vinden om bij Feyenoord weer samen te spelen met Daryl Janmaat. Dat zegt hij voor de camera van VoetbalPrimeur. Eerder deze week rondde Clasie zijn transfer van Southampton naar Feyenoord af. Mogelijk maakt ook Janmaat zijn rentree in De Kuip. 

Bennett van Fessem
ROTTERDAM

Clasie en Janmaat speelden in het verleden samen in De Kuip. De middenvelder ruilde de Premier League deze week in voor zijn oude liefde en mogelijk volgt Janmaat zijn voorbeeld. De rechtsback van Watford wordt in de wandelgangen genoemd als mogelijke versterking. Dat lijkt Clasie in ieder geval een goed plan. "Een speler met zijn kwaliteiten is altijd welkom, dat is duidelijk", liet hij na afloop van het oefenduel met Levante (2-1 zege) weten aan VoetbalPrimeur. 

Over mogelijke versterkingen voor zijn nieuwe club wilde de zeventienvoudig Oranje-international verder weinig loslaten. "Ik denk dat het niet aan mij is om daar iets over te zeggen. Op dit moment moeten wij ons focussen op de groep die er is en daar heb ik een goed gevoel bij." 

De 27-jarige rechtspoot genoot zondag met volle teugen van zijn rentree voor eigen publiek. "Ik ben teruggekeerd naar Feyenoord om weer gelukkig te worden, om plezier te maken - en om zo veel mogelijk te spelen. Uiteindelijk wil je natuurlijk ook belangrijk zijn voor de club en de ploeg. Ik denk niet dat ik heel veel wedstrijden nodig heb om op mijn oude niveau te komen. Ik ben voetballen niet verleerd natuurlijk. Ik hoop dat ik mijn oude niveau zo snel mogelijk terughaal."