Ajax met 21 man op vliegtuig naar Oostenrijk: één zieke haakt af, Labyad mee

Ajax met 21 man op vliegtuig naar Oostenrijk: één zieke haakt af, Labyad mee

31-07-2018 10:52
120

Zakaria Labyad maakt deel uit van de 21-koppige wedstrijdselectie van Ajax die dinsdag het vliegtuig heeft gepakt naar Oostenrijk. Woensdagavond spelen de Amsterdammers de returnwedstrijd tegen Sturm Graz. Een plek in de volgende voorronde van de Champions League staat op het spel. 

Zomeraankoop Labyad ontbrak afgelopen week tijdens de eerste clash met Sturm Graz. Hij was geschorst voor dat duel. Nu is Labyad dus weer inzetbaar voor trainer Erik ten Hag en kan hij zijn officiële debuut maken voor zijn nieuwe club. 

Benjamin van Leer maakt géén onderdeel uit van de selectie. De reservedoelman is ziek en blijft achter in Amsterdam, meldt Ajax. Jong Ajax-keeper Dominik Kotarski is zijn vervanger. Maandag werd al bekend dat ook Kasper Dolberg verstek moet laten gaan. 

Ajax won afgelopen woensdag in eigen huis met 2-0 van Sturm Graz. Wanneer de ploeg van Ten Hag een goed resultaat neerzet in Oostenrijk, wacht in de volgende ronde een dubbele ontmoeting met Standard Luik. 

De volledige selectie van Ajax
Andre Onana, Kostas Lamprou, Dominik Kotarski, Matthijs de Ligt, Rasmus Kristensen, Nico Tagliafico, Max Wöber, Daley Blind, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Lasse Schöne, Donny van de Beek, Carel Eiting, Siem de Jong, Hakim Ziyech, Dusan Tadic, David Neres, Zakaria Labyad, Klaas-Jan Huntelaar, Noa Lang en Kaj Sierhuis