Manchester City stuurt keeper naar Breda: 'Dit had voor ons prioriteit'

Manchester City stuurt keeper naar Breda: 'Dit had voor ons prioriteit'

31-07-2018 12:48
53

NAC Breda en trainer Mitchell van der Gaag (foto) hebben er een nieuwe keeper bij. Arijanet Muric wordt dit seizoen gehuurd van Manchester City. Dat meldt NAC dinsdagmiddag via de officiële kanalen. 

De komst van de negentienjarige Montenegrijn hing al een tijdje in de lucht. "Voor ons was het aantrekken van een nieuwe keeper, zeker na het vertrek van Nigel Bertrams, prioriteit. Aro is een talentvolle en fysiek sterke keeper, die ondanks zijn jonge leeftijd klaar is voor een uitdaging op het hoogste niveau. Hij sluit vandaag direct aan bij de selectie en moet de concurrentie aangaan met onze andere doelmannen voor een plek onder de lat", wordt technisch manager Hans Smulder geciteerd op de website van De Parel van het Zuiden.

Muric speelde afgelopen seizoen voor het beloftenteam van Man City. Deze maand mocht hij met de eerste selectie van manager Pep Guardiola mee tijdens een trip naar de Verenigde Staten. Nu volgt dus een avontuur in Breda.

"Het voelt heel goed om komend seizoen in Breda te mogen spelen. Ik hoop dat ik het team kan helpen en we samen een goed seizoen hebben. Ik kan niet wachten om de mensen hier te laten zien wat ik kan."