'Tannane reist af naar Amsterdam voor gesprekken over Eredivisie-terugkeer'

'Tannane reist af naar Amsterdam voor gesprekken over Eredivisie-terugkeer'

05-08-2018 15:32
54

Oussama Tannane keert mogelijk op korte termijn terug naar Nederland. Althans, dat wordt gemeld in Frankrijk. De aanvaller van Saint-Étienne zou in Amsterdam zijn om te onderhandelen met AZ.

Tannane plaatste zondagochtend een Insta-video, waarop te zien is dat hij in Amsterdam bivakkeert. Het heeft volgens Azur TV alles te maken met een aanstaande transfer. Tannane wil niets liever dan terugkeren naar Nederland en zou in gesprek zijn met AZ.

Bij Saint-Étienne zit Tannane in een uitzichtloze situatie. Jean-Louis Gasset, trainer van Les Verts, maakte in de voorbereiding géén gebruik van de aanvaller. Tannane staat tot medio 2020 onder contract. AEK Athene (Griekenland) en Göztepe (Turkije) zouden ook geïnteresseerd zijn, maar Tannane heeft naar verluidt een voorkeur voor AZ.

De 24-jarige aanvaller speelde in Nederland voor sc Heerenveen en Heracles Almelo. Na een ijzersterke periode bij Heracles maakte hij in januari 2016 de overstap naar Saint-Étienne. Vorig seizoen speelde Tannane op huurbasis bij de Spaanse degradant Las Palmas.