Ajax met 22 man naar Luik: wéér geen Dolberg, Ten Hag neemt jong duo mee

Ajax met 22 man naar Luik: wéér geen Dolberg, Ten Hag neemt jong duo mee

06-08-2018 10:41
108

Met 22 selectiespelers is Ajax maandagochtend op de bus gestapt naar België. Dinsdag staat daar om 20.00 uur het Champions League-duel met Standard Luik op het programma. Dani de Wit en Jurgen Ekkelenkamp maken deel uit van de spelersgroep van trainer Erik ten Hag. 

Kasper Dolberg is niet van de partij tegen Standard, meldt Ajax via de officiële kanalen. De Deense spits kampt nog altijd met een blessure. De dubbele ontmoeting met Sturm Graz in de vorig voorronde moest Dolberg ook al aan zich voorbij laten gaan. Vanwege de absentie van de aanvaller is Kaj Sierhuis wederom van de partij. 

Ook De Wit en Ekkelenkamp behoren zoals gezegd tot de 22-koppige selectie. Tijdens de voorbereiding kreeg het duo al de nodige speelminuten van Ten Hag. 

De volledige selectie van Ajax
Andre Onana, Kostas Lamprou, Benjamin van Leer, Matthijs de Ligt, Rasmus Kristensen, Nico Tagliafico, Max Wöber, Daley Blind, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Lasse Schöne, Donny van de Beek, Carel Eiting, Hakim Ziyech, Dusan Tadic, David Neres, Zakaria Labyad, Klaas-Jan Huntelaar, Noa Lang, Kaj Sierhuis, Dani de Wit en Jurgen Ekkelenkamp