ADO komt met uitgebreide Veerman-verklaring: Duurt allemaal te lang

ADO komt met uitgebreide Veerman-verklaring: "Duurt allemaal te lang"

07-08-2018 15:07
222

Henk Veerman wordt níet de nieuwe spits van ADO Den Haag. De Hagenaars komen er niet uit met zijn club sc Heerenveen en gaan géén nieuw bod uitbrengen op de lange aanvaller. 

De club laat dat dinsdagmiddag weten via de officiële kanalen. "Het duurt ons allemaal te lang", verklaart technisch manager Jeffrey van As op het digitale thuis van de club. "We hadden Veerman graag als opvolger van Bjorn Johnsen vastgelegd, maar dan moet de liefde wel van twee kanten komen."

"Wij hebben lang en vooral vaak met Henk en Heerenveen gesproken en hebben uiteindelijk een maximale financiële inspanning gedaan om hem naar ADO Den Haag te halen. Dat zag er lange tijd goed uit, maar inmiddels heb ik het idee dat Henk een voorkeur heeft voor een overgang naar Duitsland. Eerder stonden wij nog bovenaan zijn lijstje. Prima, maar dan schakelen wij door naar andere opties en zetten we er een streep door."

Het Duitse St. Pauli lijkt de nieuwe werkgever te worden van Veerman, die in Friesland nog een contract voor één jaar heeft. Van As laat weten dat ADO achter de schermen 'druk bezig is' met de komst van een andere spits.