'Overmars en Ajax leggen bod van 40 miljoen euro naast zich neer: niet te koop'

'Overmars en Ajax leggen bod van 40 miljoen euro naast zich neer: niet te koop'

08-08-2018 07:00
82

De boodschap van Marc Overmars is kraakhelder: Ajax werkt deze zomer níet mee aan een transfer van David Neres. De Braziliaanse aanvaller werd de laatste weken nadrukkelijk gelinkt aan AS Roma. 

Na het mislopen van Malcom, die op het allerlaatste moment FC Barcelona verkoos boven Roma, focuste de Italiaanse grootmacht zich op Neres. Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax, had echter een duidelijke boodschap voor de club: Neres is niet te koop. Volgens De Telegraaf was Roma bereid om liefst 40 miljoen euro te betalen voor de vleugelaanvaller. 

De Italiaanse transfermarkt is nog één week open. Roma-directeur Monchi moet en zal voor die tijd een extra vleugelaanvaller naar Stadio Olimpico halen. Eerder versterkte Roma zich al met Justin Kluivert, die voor circa 17 miljoen euro overkwam uit Amsterdam. Ook Ajax-ster Hakim Ziyech was in beeld bij Roma. Zijn transfer naar de Serie A viel om onduidelijke redenen echter in het water

De Telegraaf weet dat voor Ziyech 'de deur nog op een kier staat'. Mocht er een interessant bod komen, dan zijn Overmars en consorten bereid om daar over na te denken.