Wijnaldum speelt 90 minuten bij Liverpool: 'Ik lach om speculatie in de media'

Wijnaldum speelt 90 minuten bij Liverpool: 'Ik lach om speculatie in de media'

13-08-2018 13:57
72

Georginio Wijnaldum dreigde deze zomer buiten de boot te vallen bij Liverpool, maar speelde zondag 'gewoon' negentig minuten in de Premier League-opener tegen West Ham United. De middenvelder is naar eigen zeggen nooit bezig geweest met een vertrek.

Liverpool was veel te sterk voor West Ham, dat geen antwoord had op de aanvalsmachine van Wijnaldum en co. (4-0). De Oranje-international speelde in een controlerende rol. "Concurrentie is goed altijd goed. Dat zie je ook bij Manchester City en Chelsea, met alle nieuwe spelers die zij hebben gekocht", vertelt Wijnaldum aan de Liverpool Echo.

In de zomer werd Wijnaldum zélf gelinkt aan een transfer. Onder meer het Fenerbahçe van trainer Phillip Cocu zou interesse hebben gehad. De 27-jarige middenvelder is ondanks de komst van Naby Keïta en Fabinho nooit bezig geweest met een vertrek. "Het was speculatie van de media. Ik moet erom lachen", reageert hij. "Ik heb ook gelezen dat ik een transferverzoek heb ingediend. Onzin, ik heb nooit met de club over dit soort dingen gepraat."