Onbegrip over uitspraak Ten Hag bij persconferentie: Ja, kom op boys

Onbegrip over uitspraak Ten Hag bij persconferentie: "Ja, kom op boys"

13-08-2018 23:53
96

Erik ten Hag 'heeft het gewoon niet'. Dat stelt Valentijn Driessen van De Telegraaf. Dat Ten Hag met vier reservespelers begon tegen Heracles Almelo levert de Ajax-trainer weinig begrip op.

"Het is wel duidelijk dat Ten Hag het gewoon niet heeft", oordeelt Driessen maandagavond bij Natafelen met Kees van FOX Sports. "Daar kun je lang en kort over praten, maar hij zit nu in zijn tweede jaar en heeft een hele voorbereiding gehad. Tijdens de persconferentie zei hij: over zeven, acht weken weet ik hoe m'n team eruit ziet. Ja, kom op boys", reageert Driessen vol onbegrip.

Driessen is niet van mening dat Ajax steeds slecht uit de startblokken schiet. "Dit seizoen vond ik ze redelijk tot goed beginnen, tegen Sturm Graz en Standard Luik. Tegen Heracles Almelo begonnen ze toch ook niet heel slecht? De hele wedstrijd was wel slecht, maar hij doelt iedere keer op de beginfase waarin ze steeds een hoop goals tegen kregen."

Ten Hag zei maandag op de persconferentie dat hij dinsdag tegen Standard sowieso met zijn sterkste elf begint. "Morgen zullen we dat zeker wel doen, want we willen de Champions League halen. Het is een koe in de kont kijken. Natuurlijk baal ik als een stekker dat we niet hebben gewonnen, maar het lukte gewoon niet."