'FC Twente vindt tiende aanwinst bij Sevilla en zoekt naar nummer elf en twaalf'

'FC Twente vindt tiende aanwinst bij Sevilla en zoekt naar nummer elf en twaalf'

14-08-2018 07:13
130

FC Twente lijkt wederom een speler van Sevilla aan de selectie toe te gaan voegen. De 22 jaar oude Cristian González gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn oud-ploeggenoot Aitor Cantalaprieda gezelschap houden in de Grolsch Veste, meldt TC/Tubantia.

González is geboren in Uruguay en stak in 2016 de Atlantische Oceaan over om in Sevilla te gaan voetballen. De centrale verdediger bleef echter steken in het tweede elftal. FC Twente gaat hem waarschijnlijk voor één seizoen huren. González is haalbaar voor de Tukkers, omdat hij ook over een Italiaans paspoort beschikt.

FC Twente heeft deze zomer al vier verdedigers binnengehaald: de Portugees Rafael Ramos, de Spanjaard Nacho Monsalve, de Braziliaan Ricardinho en de Nederlander Xandro Schenk. Met de komst van González zou de verdediging op orde zijn. De club is volgens TC/Tubantia echter nog niet klaar op de transfermarkt: technisch directeur Ted van Leeuwen lijkt nog op zoek naar twee vleugelaanvallers.

Dit zouden, na de transfer van González, zomeraanwinsten nummer elf en twaalf moeten worden. Behalve Cantalaprieda en de genoemde verdedigers kwamen Wout Brama, Tim Hölscher, Ulrich Bapoh en Matt Smith naar Enschede.