Vermeulen speculeert: 'Ten Hag klopt misschien wel op de deur bij Overmars'

Vermeulen speculeert: 'Ten Hag klopt misschien wel op de deur bij Overmars'

14-08-2018 15:00
187

Het is niet uitgesloten dat Ajax nog een nieuwe spits gaat aantrekken. Dat denkt Arno Vermeulen. die ziet dat trainer Erik ten Hag nog zoekende is.

Met Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg en Kaj Sierhuis heeft Ten Hag de beschikking over drie spitsen, maar volgens Vermeulen voldoet alleen Huntelaar op dit moment. Dolberg blijft kwakkelen met blessures, terwijl Sierhuis nog tekort leek te komen tegen Heracles Almelo. "Ten Hag heeft maar één spits: Huntelaar", aldus Vermeulen in de NOS Voetbalpodcast.

"Dolberg ligt er al een tijdje uit en tegen Heracles mocht Sierhuis spelen om te kijken of dat een alternatief is. Ten Hag is aan het zoeken", vervolgt Vermeulen, die een last minute Ajax-transfer niet uitsluit. "Ik denk eerlijk gezegd dat Ten Hag het nú wilde zien, omdat hij misschien wel bij Overmars op de deur klopt voor een nieuwe spits."

De NOS-commentator zag bovendien dat Ten Hag een probleempje heeft met Huntelaar. De spits begon op de bank, terwijl hij goed op dreef was. "Huntelaar was na afloop not amused. Hij liet niet het achterste van zijn tong zien, maar je kon duidelijk merken dat hij er zwaar de smoor in had. Ik schrok er wel een beetje van. Zo, dat zit behoorlijk mis, dacht ik."