FC Utrecht sluit unieke transfer af en haalt eigen weerman: Hartstikke relevant

FC Utrecht sluit unieke transfer af en haalt eigen weerman: "Hartstikke relevant"

Gepubliceerd: donderdag 16 augustus 2018 om 12:03do 16-08-2018 om 12:03

FC Utrecht heeft een bijzondere transfer gerealiseerd, zo meldt de club donderdagochtend via de officiële kanalen. De Domstedelingen hebben zich versterkt met meteoroloog Martin Jansen, waardoor ze als eerste profclub ter wereld de beschikking hebben over een eigen weerman.

Wanneer FC Utrecht een competitiewedstrijd speelt, doet Jansen drie uur voor aanvang een weersvoorspelling. Deze zal vervolgens te zien zijn op de Facebook-, Twitter- en Instagram-kanalen van de club. "Het is voor potentiële wedstrijdbezoekers hartstikke relevant om te weten wat voor weer het die middag in Utrecht wordt. Doe ik een vest aan, of toch een shirt? Neem ik m'n poncho mee, of kan ik die thuislaten vandaag?", licht Content Coördinator Dick Teunen de transfer toe.

Jansen, bekend van het lokale radiostation Bingo FM, kan zijn geluk niet op. "Als supporter van FC Utrecht vind ik het een grote eer dat ik vanaf nu het FC Utrecht-weerbericht mag verzorgen", vertelt hij aan de clubsite. "Dat ik nu ook op de kanalen van FC Utrecht te zien ben, vind ik fantastisch."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws